NK Voorronde - Julianadorp

04 jun 2017
Van Foreestweg 18, 1787 PS Julianadorp

Terug van weggeweest is de NK Voorronde in Julianadorp, in Noord-Holland. In tegenstelling tot vorige keer wordt er gespeeld op de par3-baan, die kort maar lastig is. Er liggen hier negen holes, die we allemaal twee keer gaan spelen. Daarna volgt voor de beste spelers nog een finaleronde

Dit toernooi geldt als kwalificatietoernooi van het Nederlands Kampioenschap. Dit houdt in dat de beste 3 spelers van dit toernooi een ticket krijgen voor finaledag, welke eind augustus zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.


Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:

A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Iedere speler speelt 18 holes. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Vervolgens wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon, waarbij er eveneens voor een tweetal drankjes gezorgd zal worden. 

 

Voorlopig programma
Aanmelden     12.00
Speluitleg        12.30
Start                13.00
Einde              15.00

Start play off   15.30
Einde play off  16.15

Prijsuitreiking  16.30