NK Voorronde - Strijen

28 mei 2017
Molenwegje 2, 3291 CG Strijen

De baan in Strijen is nieuw in het voorronde circuit. Er liggen daar 18 mooie en uitdagende holes, klaar om bespeeld te worden door jou. De deelname aan dit toernooi staat open voor iedereen, ervaren of nieuw. Op dit toernooi kan iedereen zich plaats voor het NK FootGolf. De beste 3 spelers van dit toernooi ontvangen een ticket voor finaledag, welke eind augustus zal plaats gaan vinden. Indien één of meer van deze spelers zich al eerder geplaatst had, verschuift het ticket naar nummer 6, 7 etc.

Daarnaast is dit toernooi gekwalificeerd als een World Tour 100 toernooi, wat inhoudt dat er voor de leden van FootGolf Holland én de World Tour maximaal 100 punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. 

Er worden in twee klassementen prijzen verdeeld:
A poule: leden van FootGolf Holland
B poule: Niet-leden van FootGolf Holland

De inschrijving staat open voor iedereen, jong en oud, geoefend en beginneling. Het is zelfs zo dat als je met vrienden inschrijft, we er voor zorgen dat je samen mag spelen. Meld dit duidelijk op het formulier. 

Op dit toernooi wordt door elke deelnemer 18 holes gespeeld, wat circa 3,5 uur in beslag zal nemen. De totaalscore van deze holes levert een resultaat op, dat verwerkt wordt in de einduitslag. Daarnaast wordt een play off gespeeld door de beste negen spelers uit het algemeen klassement en de beste drie spelers uit de B klasse. Alle spelers beginnen hierbij op nul schoten, en hebben dus allemaal evenveel kans om zich in de drie resterende holes naar de prijzen te spelen.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 per persoon.

Voorlopig programma
Aanmelden     14.00
Speluitleg        14.30
Start                15.00
Einde              18.00

Start play off   18.30
Einde play off  19.15

Prijsuitreiking  19.30