Toernooi-seizoen van start

31 mrt 2015

Het is na de finale van het Nederlands Kampioenschap altijd even wachten, maar we gaan weer beginnen met ons toernooi-seizoen. Tussen 25 april en 16 augustus organiseren we door heel het land FootGolf-toernooien, waar iedereen aan mee mag doen. 

Elke bij ons aangesloten baan krijgt de kans een officieel toernooi te organiseren. De data zijn met elkaar afgestemd, er vallen er dus nooit twee op dezelfde dag. Als je zou willen kan je ze dus allemaal spelen. Want er geldt geen maximaal aantal deelnames.

Ook kenmerkend voor onze toernooien, in tegenstelling tot nagenoeg elke andere sportbond, is dat ze open staan voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze bond, of ervaring te hebben met FootGolf. Jong & Oud, man & vrouw en topvoetballer & tv-recessent...iedereen kan meedoen. 

Elke baan is verschillend. De een is lang, terwijl de ander wat technischere holes heeft. Ook kan het zijn dat de ene baan meer heuvels en water heeft dan een andere baan. Hierdoor verschilt het ook van baan tot baan hoe lang het duurt om alle holes te lopen. Tezamen met alle golfbanen is afgesproken dat deze toernooien minimaal anderhalf uur duren. Wanneer het dus een kortere baan is, worden extra holes gespeeld om dit te compenseren.
 

Speciale aanbiedingen

1) Nieuwelingen

Meedoen aan toernooien, tussen spelers die het veel vaker doen, is wel een drempel die je moet nemen. Maar we willen je daar graag bij helpen. Spelers die vorig jaar niet meer dan 1 voorronde hebben gespeeld, ontvangen na deelname aan hun eerste voorronde in 2015 een kortingsbon ter waarde van 50% van de inschrijfkosten voor een volgende voorronde. Op die manier kan je de foutjes die je de eerste keer gemaakt hebt, de tweede keer achterwege laten. 

2) Frequente spelers

Ook voor de spelers die vaker op de FootGolf-banen te vinden zijn hebben we een mooie aanbieding. Je ontvangt van ons een FootGolf-polo, gratis deelname aan één van deze toernooien, 50euro korting bij deelname aan de Capital Cup en 10% korting op FootGolf Fever artikelen. Kijk snel hoe deze actie in elkaar zit. 

 

Nationale ranglijst
Op alle toernooien zijn punten voor de nationale ranglijst te verdienen. Hoeveel punten dit worden hangt af van het aantal deelnemers en hoe goed je speelt. Hoe hoger je klassering hoe meer punten en hoe meer spelers er mee doen, hoe meer punten er worden verdeeld. Om op de Onsweb Ranglijst te staan dien je aan tenminste twee FootGolf-toernooien hebben meegedaan. 

Een uitgebreide uitleg over deze ranglijst tref je aan in dit speciale artikel.

 

Inschrijven
Helaas is het vanwege een technische storing nog niet mogelijk om je direct in te schrijven voor de toernooien. Er wordt momenteel hard gewerkt om dit alsnog op te lossen. Tot die tijd kan je je voor de verschillende toernooien opgeven door een email naar info@footgolfholland.com te sturen. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, woonplaats en de voorronde waar je aan mee wil doen.

Spelers die vorig jaar niet meer dan 1 voorronde hebben gespeeld, ontvangen na deelname aan hun eerste voorronde in 2015 een kortingsbon ter waarde van 50% van de inschrijfkosten voor een volgende voorronde. 

Vorige