Kwalificatietoernooien

Wie mogen er allemaal mee doen?

Iedereen is van harte welkom. Het mooie aan FootGolf is dat ook iedereen het kan spelen. Jong of oud, ex profvoetballer of tv kijker. We wijzen een ieder er graag op dat profvoetballers bijvoorbeeld al zeven keer op rij het Nederlands Kampioenschap niet hebben kunnen winnen. 


Moet ik lid zijn van FootGolf Holland, de KNVB of de NGF?

Als je op het NK wilt spelen, is een lidmaatschap bij FootGolf Holland wel noodzakelijk. Dit kan je hier afnemen.


Waar kan ik spelen?

Op dit moment zijn wij nog druk met de kalender voor het FootGolf seizoen 2018. Zodra wij meer informatie hebben, zullen we dit zo snel mogelijk met je delen.

 

Hoe weet ik zeker dat iedereen eerlijk speelt?

Bij FootGolf zijn er twee partijen die er voor zorgen dat er eerlijk gespeeld wordt. De eerste partij ben jij zelf. We verwachten van onze deelnemers dat ze zich sociaal opstellen, volgens de regels spelen en de 'spirit of the game' respecteren. Om je daar een handje bij te helpen is er vanuit FootGolf Holland altijd begeleiding aanwezig om je te helpen met de scores, de spelregels en de etiquette.


Kan ik ook samen met mijn teamgenoten/collega's/vrienden spelen?

Ja, natuurlijk. Je kan bij uw inschrijving aangeven bij wie je in de groep wil zitten. Wij houden hier dan rekening mee bij de indeling. De standaard groepsgrootte is vier of vijf spelers. Wanneer jouw vriendengroep groter is dan vier zal de groep opgesplitst worden. 


Als ik met een grote groep kom spelen, kunnen we dan korting krijgen?

Hiervoor kan je het beste een mail sturen naar info@footgolfholland.com


Ben ik verplicht om te spelen met geruite kousen, een korte broek en een polo?

Nee, dit ben je niet verplicht. Echter, we waarderen het enorm als je je wel aan de kledingcode wilt houden. In ieder geval vragen we je niet in een voetbaltenue op de golfbaan te verschijnen en er rekening mee te houden dat je op een golfbaan te gast bent.


Mag ik gewoon mijn voetbalschoenen dragen?

Nee, dit mag niet. De grote noppen die er onder deze schoenen zitten maken de golfbaan kapot. Het dragen van kunstgrasschoenen (met van die kleine nopjes) of sportschoenen is wel toegestaan.

@daphnekoster We zouden het erg leuk vinden als je een x mee zou willen doen. We horen graag of je interesse hebt info@footgolfholland.com
2 years ago
@daphnekoster Op 6 mei vindt een FootGolf toernooi plaats in Amsterdam. We willen je graag in onze sport introduceren. Er zijn meer profs.
2 years ago
Morgen is er een FootGolf toernooi in #krimpenaandelek. Er zijn nog een paar plekken, starten om 15u. Wie doet mee?… https://t.co/Ay9brJtFXj
2 years ago
Er is nog plek voor drie teams op het NK Ambtenaren FootGolf. Welke gezellige en sportieve collega's durven dit aan… https://t.co/xVa6n0bR4a
2 years ago
@Johnheitinga We organiseren op 6 mei een FootGolf toernooi in Amsterdam. Meer profs doen mee. Doe je mee? info@footgolfholland.com
2 years ago