Lidmaatschap FootGolf Holland en FIFG 2022

 

De kosten voor het Footgolf Holland lidmaatschap in combinatie met het FIFG Lidmaatschap bedraagt voor het komende FootGolf seizoen €50,00 en dient uiterlijk op 1-1-2022 te zijn voldaan.

 

Dit lidmaatschap geeft je de volgende voordelen:

 

* Komend seizoen zullen er 4 toernooien uit de FGH kalender (waaronder in ieder geval de Capital Cup) en 4 toernooien van de BFGA (waaronder in ieder geval de Belgian Open) samen de BeNe FootGolf liga gaan vormen. Het ligt in de lijn der verwachting dat hier ook prijzengeld gewonnen kan gaan worden. Hierover zal binnenkort meer worden gecommuniceerd.

Voor de toernooien die nog in 2021 gespeeld worden bedraagt de Fee voor iedereen € 30,-.

Vanaf 1 januari 2022 zullen niet leden € 35,- gaan betalen en voor leden blijft de Fee € 30,- (voor een ronde over 18 holes en dit tarief geldt ook voor de rondes die onderdeel uitmaken van de BeNe Liga).

 

Let op: ook diverse NK Voorronden zijn onderdeel van de World Tour en Regional Tour en dus zijn er ook binnen onze landsgrenzen de nodige punten voor de wereldranglijst te verdienen. 

 

 

Waarom deze prijsstijging:

 

-        Doordat we nauwer met de BFA gaan samenwerken trekken we de hoogte van ons lidmaatschap en de hoogte van de Fee voor een toernooi over 18 holes gelijk met de tarieven die BFGA hanteert.

-        FGH wil voor het WK 2023 wat meer financiële armslag creëren om de geplaatste spelers tegemoet te komen en bijvoorbeeld de Fee en/of de kosten van het kledingpakket voor haar rekening te nemen.

 

Jouw ranking op de World en Regional Tour zal worden gebaseerd op een flink aantal resultaten die zowel in binnen- als buitenland kunnen worden behaald. Momenteel wordt er door de FIFG de laatste hand gelegd aan de opzet van de World en Regional Tour 2022. Wanneer wij de definitieve opzet van de FIFG hebben ontvangen zullen we deze met jullie delen.

 

 

Met sportieve groet,

 

FGH