Duo competitie

Naast de Zomertour 2019 zal ook een doordeweekse duo competitie georganiseerd worden. Deze competitie zal gespeeld worden op 18-holes banen, waarvan er een per ronde wordt gespeeld. Voor de duo competitie zullen poules van 4 of 5 duo's gemaakt worden (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)  die allen een keer uit en een keer thuis tegen elkaar spelen. 

Opzet
Er zal in spelvorm matchplay 4ball gespeeld worden, wat inhoudt dat iedere speler met zijn eigen bal speelt en de beste score van het duo telt. Per hole wordt gekeken welk duo de hole het beste heeft gespeeld en dit duo verdient een punt, mocht een hole even goed gespeeld worden door beide duo's dan zullen er geen punten voor die hole worden verdeeld.

Speeldata

Voor deze competitie krijg je met jouw tegenstander een periode waarin de wedstrijd gespeeld dient te worden. Onderling stemmen jullie af welke dag het beste uitkomt voor beide duo's. Alle poulewedstrijden dienen voor zaterdag 31 augustus 2019 gespeeld te zijn.


Tarieven
De kosten om deel te nemen aan de duo competitie bedragen eenmalig €60,- en de greenfee van de baan waarop de wedstrijd gespeeld wordt.

EK kwalificatie

Bij inschrijving van meer dan 8 duo's zal aan beide spelers van het winnende duo een EK ticket worden gegeven. Zijn er meer dan 16 ingeschreven duo's, dan zullen aan de spelers van de beste twee duo's EK tickets worden uitgereikt. Mocht een speler zich via de Zomertour en de duo competitie plaatsen voor het EK, dan zal het overblijvende ticket gaan naar de eerstvolgende op de Zomertour Ranking 2019.


Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Zomertour 2019 kun je een e-mail sturen naar wesley@footgolfholland.com 

Zet in het onderwerp van de email: 
Inschrijving [ DUO ] + Je naam + de naam van je duo partner

Stuur in de e-mail de onderstaande gegevens mee van jezelf en van je duo partner:

Naam:
Voornaam:
Nationaliteit:
Geslacht:
E-mail:
Club:
Mobiel:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Stad:
Land: 

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.


Meer informatie?

Download de pdf met alle informatie over de Zomertour 2019

DOWNLOAD