Duo competitie

Naast de FootGolf League zal ook een doordeweekse duo competitie georganiseerd worden. Deze competitie zal gespeeld worden op dezelfde banen als de Dutch FootGolf League. Voor de duo competitie zullen poules van 4 of 5 duo's gemaakt worden (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)  die allen een keer uit en een keer thuis tegen elkaar spelen. FootGolf Holland tracht zoveel mogelijk rekening te houden met de reistijd en afstand van ieder duo.

Opzet
Er zal in spelvorm matchplay 4ball gespeeld worden, wat inhoudt dat iedere speler met zijn eigen bal speelt en de beste score van het duo telt. Per hole wordt gekeken welk duo de hole het beste heeft gespeeld en dit duo verdient een punt, mocht een hole even goed gespeeld worden door beide duo's dan zullen er geen punten voor die hole worden verdeeld.

Speeldata

Voor deze competitie krijg je met jouw tegenstander een periode waarin de wedstrijd gespeeld dient te worden. Onderling stemmen jullie af welke dag het beste uitkomt voor beide duo's. Dit kan dus op iedere dag van de week. Alle poulewedstrijden dienen voor zaterdag 31 augustus 2019 gespeeld te zijn. 


Tarieven
De kosten om deel te nemen aan de duo competitie bedragen eenmalig €60,- per duo plus de greenfee van de baan waarop de wedstrijd gespeeld wordt.

EK kwalificatie

Bij inschrijving van meer dan 8 duo's zal aan beide spelers van het winnende duo een EK ticket worden gegeven. Zijn er meer dan 16 ingeschreven duo's, dan zullen aan de spelers van de beste twee duo's EK tickets worden uitgereikt. Mocht een speler zich via de Dutch FootGolf League en de duo competitie plaatsen voor het EK, dan zal het overblijvende ticket gaan naar de eerstvolgende op de Dutch FootGolf League 2019 Ranking.


Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Duo Competitie kun je een e-mail sturen naar wesley@footgolfholland.com 

Zet in het onderwerp van de email: 
Inschrijving [ DUO ] + Je naam + de naam van je duo partner

Stuur in de e-mail de onderstaande gegevens mee van jezelf en van je duo partner:

Naam:
Voornaam:
Nationaliteit:
Geslacht:
E-mail:
Club:
Mobiel:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Stad:
Land: 

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.